Despre Accolades

Accolades este o aplicație web dezvoltată de VoIPIT care, împreună cu pachetul software Asterisk permite realizarea și configurarea unei centrale telefonice Voice over IP.

Accolades permite furnizarea unui număr foarte mare de servicii de telefonie:

Aplicația se poate utiliza în doua moduri:

Ca regulă generală, opțiunile prezentate în acest ghid sunt disponibile în totalitate doar în cazul în care dumneavoastră veți instala Accolades pe un server propriu.

Pentru varianta Cloud, găzduită pe serverele VoIPIT, anumite opțiuni vor fi indisponibile din motive de securitate a datelor.

Varianta cloud (recomandată)

Aceasta variantă este cea mai utilizată, nu presupune costuri cu achiziția de echipamente suplimentare (cu exceptia telefoanelor fizice sau a aplicațiilor pentru telefonie VoIPIT) și, implicit, nu necesită costuri de mentenanță.

VoIPIT va realiza în întregime partea de configurație a serverului pentru ca dumneavoastră să beneficiați de serviciile solicitate.

Varianta locală

Accolades se poate instala și pe echipamentele dumneavoastră. Aveți nevoie de un server la care se vor conecta toate telefoanele pe care le veti utiliza. VoIPIT va asigura instalarea aplicației Accolades pe echipamentul dumneavoastră, precum și mentenanța ulterioară a aplicației (update-uri, monitorizare periodică etc.). Totuși dumneavoastră trebuie să asigurați restul serviciilor conexe: mentenanță rețea, mentenanță sistem de operare, securizarea serverului etc.