Despre Accolades

Accolades este o aplicatie web dezvoltata de VoIPIT care, impreuna cu pachetul software Asterisk permite realizarea si configurarea unei centrale telefonice Voice over IP.

Accolades permite furnizarea unui numar foarte mare de servicii de telefonie:

Aplicatia se poate utiliza in doua moduri:

Ca regula generala, optiunile prezentate in acest ghid sunt disponibile in totalitate doar in cazul in care dumneavoastra veti instala Accolades pe un server propriu.

Pentru varianta Cloud, gazduita pe serverele VoIPIT, anumite optiuni vor fi indisponibile din motive de securitate a datelor.

Varianta cloud (recomandata)

Aceasta varianta este cea mai utilizata, nu presupune costuri cu achizitia de echipamente suplimentare (cu exceptia telefoanelor fizice sau a aplicatiilor pentru telefonie VoIPIT) si, implicit, nu necesita costuri de mentenanta.

VoIPIT va realiza in intregime partea de configuratie a serverului pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de serviciile solicitate

Varianta locala

Accolades se poate instala si pe echipamentele dumneavoastra. Aveti nevoie de un server la care se vor conecta toate telefoanele pe care le veti utiliza. VoIPIT va asigura instalarea aplicatiei Accolades pe echipamentul dumneavoastra, precum si mentenanta ulterioara a aplicatiei (update-uri, monitorizare periodica etc.). Totusi dumneavoastra trebuie sa asigurati restul serviciilor conexe: mentenanta retea, mentenanta sistem de operare, securizarea serverului etc.